NIEUWS

OPENINSUREN tijdens de zomermaanden JULI en AUGUSTUS

maandag-dinsdag-woensdag-donderdag-vrijdag : van 12u tot 22u30

zaterdag : gesloten en op zondag : van 10u tot 20u30

Zomerformule lessenreeks beginners

Uitgebreide cursus (cyclus van 3 lessen) omtrent veiligheidstechnieken en basis klimtechnieken bij het indoorklimmen. Tijdens de zomermaanden (jul/aug) kan je 3 zondagen vrij kiezen (maar liefst opeenvolgend) als volwaardige beginnerscyclus.

data in juli en augustus : 10 – 17 – 24 – 31 juli / 7 – 14 – 21 – 28 augustus

  • steeds op zondag van 10u30 tot 12u,
  • 75€ per persoon, toegang en materiaal inbegrepen
  • Vooraf inschrijven en vooraf betalen noodzakelijk. 
  • Alle info vind je in de rubriek Volwassenen


Belangrijk om te weten: in klimzaal Terres Neuves wordt uitsluitend met touwen geklommen. Daarom is het altijd nodig om met z’n tweeën te zijn : een klimmer en een zekeraar. Dit vereist bepaalde vaardigheden en kennis die essentieel zijn om veilig en met respect voor iedereen te kunnen klimmen. Mensen die zich aan de balie aanbieden en de basisveiligheidstechnieken niet beheersen, worden doorverwezen naar één van onze cursussen. Een beginner die slechts een paar keer geklommen heeft, kan zonder ons akkoord geen andere beginners inwijden. Ook zij zullen naar een cursus worden doorverwezen. Deze cursussen worden altijd op afspraak gegeven.


Cursus voor kinderen 2022 -2023

Nieuwe inschrijvingen vanaf zaterdag 4 juni 2022. Alle zaterdag- en woensdaglessen zitten reeds vol, nog enkel enkele plaatsen vrij op vrijdag.